100 % Garanciát vállalunk

Mivel mi 100%-ig biztosak vagyunk raklap megoldásaink kiváló minőségében, így évek óta büszkén vállaljuk rájuk a 100%-os Garanciát.

Próbálja ki kockázat nélkül termékeinket!100 % Garanciát vállalunk

Minden nap azon dolgozunk, a lehető legjobb terméket szállítsuk Önnek. A legfontosabb számunkra, hogy partnereink megbízható, pontos és minőségi terméket nyújtó cégként gondoljanak ránk.

Mindezek ellenére előfordulhat, hogy Ön nem elégedett termékünkkel.
Amennyiben bármilyen problémája merülne fel raklap megoldásainkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze azt felénk, mi pedig kérdés nélkül elengedjük a vételár egészét, és a visszaszállítás költségeit is teljes mértékben magunkra vállaljuk.


Önnek most aktuális ez a kérdés?


Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén:


E-mail címünk: info@goldenpallet.hu
Telefonszámunk: +36 (66) 491 571
Skype nevünk: goldenpallet

Raklapkatalógus 2017.


golen_pallet_raklap_katalogus_2016_3d_2.png Raklap katalógusunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a számukra leginkább megfelelő raklap típus megtalálását.

Legyen szó akár szabvány EUR, hagyományos vagy teljesen egyedi raklap megoldásokról, katalógusunkból bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről és a hozzájuk kötött szolgáltatásainkról.

Letöltés

10 szempont a raklapválasztáshoz

10 szempont a raklapválasztáshozA megfelelő rakodólap kiválasztása nem könnyű feladat: függ a szállítandó terméktől, a raktár kialakításától, közvetlen környezetétől és a szállító eszköz sajátosságaitól is.

Ahhoz, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a választást, egy tanulmányba gyűjtöttük össze a raklapvásárlás legfontosabb szempontjait.

A tanulmány ingyenesen letölthető.

Letöltés