Cégünkről

Büszkén állíthatjuk, hogy a több mint 20 éves fennállásunk során a hazai és nemzetközi raklapgyártás világának egyik kiemelkedő szereplőjévé válhattunk.

Raklap megoldásaink


A piac igényeit figyelembe véve nem csupán szabvány és hagyományos raklapok gyártásával foglalkozunk, hanem rendelkezünk több saját termékcsaláddal is.

Ismerje meg jobban termékeinket Kérjen tőlünk árajánlatot


Pikó Csaba ügyvezető


100% garanciát vállalunk


Mivel mi 100%-ig biztosak vagyunk raklap megoldásaink kiváló minőségében, így évek óta büszkén vállaljuk rájuk a 100%-os Garanciát. Amennyiben nem elégedett tehát termékeinkkel, mi elengedjük a vételárat, sőt a visszaszállítást is ingyen megoldjuk!

„Just in time” rendszerű kiszállítás


Ügyfeleinknek minden esetben lehetőségük van az ún. „Just in time” rendszerű kiszállítás kérésére. A rendszer lényege, hogy a megrendelő által leadott raklapmennyiséget legyártjuk és szakszerűen letároljuk, majd előre megadott időpontokban, egy adott mennyiséget kiszállítunk a megadott címre. A megrendelésről természetesen folyamatos visszajelzést is adunk, melynek hála pontosan nyomon követhető a nálunk még jelen lévő és a már kiszállított raklapok mennyisége.

Saját szállítmánykövető rendszerünk


Cégünk az elmúlt évtizedek tapasztalatait felhasználva egy saját szállítmánykövető rendszert is kialakított. A rendszer lényege, hogy amennyiben ügyfeleink igényeinek ez megfelel, folyamatos visszajelzéssel élünk a rendelt termékek gyártásáról, szállításáról, valamint a lehetséges érkezésükről. Ez mindössze 3-5 e-mail üzenetet jelent ugyan, de tapasztalataink szerint sokkal kiszámíthatóbbá teszi ügyfeleink számára a közös munkánkat.

Bátran válasszon bennünket


Az ország több pontján is jelen vagyunk


Ahhoz, hogy vásárlóink felmerülő igényeit minél szélesebb körben ki tudjuk elégíteni, szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése mellett, térben is fejlődtünk az elmúlt évek során. Így ma már az ország több pontján megtalálhatók vagyunk. Berettyóújfalui telephelyünkön inspekciós szolgáltatásunkkal találkozhatnak az érdeklődők, jól frekventált, biatorbágyi telephelyünk pedig a budapesti és dunántúli ellátásért, valamint kisebb volumenű gyártásokért felelős.


Bátran választhat bennünket...


Hiszen nekünk mindig is célunk volt, hogy partnereink felkészült szakembergárdánk segítségével kedvező áron, kiváló minőségű termékeket vásároljanak, és ezáltal a gyors és biztonságos anyagmozgatás mindennapi munkájuk észrevétlen alapfeltételévé váljon.

 Ismerje meg jobban termékeinket  Kérjen tőlünk árajánlatotIsmerje meg Minőségi- és környezetpolitikai nyilatkozatunkat.


Ismerje meg a Golden Pallet elnyert díjaitRaklapkatalógus 2017.


golen_pallet_raklap_katalogus_2016_3d_2.png Raklap katalógusunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a számukra leginkább megfelelő raklap típus megtalálását.

Legyen szó akár szabvány EUR, hagyományos vagy teljesen egyedi raklap megoldásokról, katalógusunkból bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről és a hozzájuk kötött szolgáltatásainkról.

Letöltés

10 szempont a raklapválasztáshoz

10 szempont a raklapválasztáshozA megfelelő rakodólap kiválasztása nem könnyű feladat: függ a szállítandó terméktől, a raktár kialakításától, közvetlen környezetétől és a szállító eszköz sajátosságaitól is.

Ahhoz, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a választást, egy tanulmányba gyűjtöttük össze a raklapvásárlás legfontosabb szempontjait.

A tanulmány ingyenesen letölthető.

Letöltés