Díjaink

2011 Év honlapja DÍj


Nagy megtiszteltetés érte cégünket 2011-ben: a Magyar Marketing Szövetség Az Év Honlapja 2011 versenyben Minőségi Díjat ítélt honlapunknak.

Az értékelésben az esztétikus és szép design mellett a bizottság külön kiemelte, hogy honlapunk széleskörű és a felhasználók számára hasznos tartalmakból épül fel.
A Golden Pallet Kft. honlapja Az Év Honlapja 2011 versenyben, az Ipari web kategória legjobbjai közé került.

Év honlapja 2011


A zsűri tagjai a díj átadásakor kiemelték, hogy noha a raklapok világa a legtöbbek számára talán unalmasnak tűnhet, a Golden Pallet Kft. honlapja mégis azt bizonyítja, hogy az ipar ezen területéről is rengeteg hasznos információval szolgálhat a gyártó az ügyfelei számára.


„AZ ÉV VÁLLALKOZÁSA DÍJ”


Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 23/2014. (XII. 18.) önkormányzati rendeletével a település gazdasági életének vállalkozásai körében elért kimagasló teljesítmény vagy huzamosabb időn át folytatott kiemelkedő munkavégzés elismerésére megalapította „AZ ÉV VÁLLALKOZÁSA DÍJ”-at.

A rendelet alapján, akik olyan modern vagy hagyományos ipari, kereskedelmi, szolgáltatási tevékenységet folytatnak, amely a város gazdasági életében, a munkahelyteremtésben, a helyi adózásban, a lakosság ellátásában tartósan kiemelkedőnek és színvonalasnak minősül, - illetve jelentős eredményeket értek el a város fejlődését, szolgáltatásainak bővítését célzó vállalkozási tevékenységeikkel, - érdemessé válhatnak „AZ ÉV VÁLLALKOZÁSA DÍJ” elnyerésére.

Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő Testülete a 16/2015.(I. 29.) önkormányzati határozatával „AZ ÉV VÁLLALKOZÁSA DÍJ”-at adományozta a GOLDEN PALLET Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság részére.

Év vállalkozása 2014


A Kft. a jogelődöt is számítva közel 21 éve működik Füzesgyarmaton. Fő tevékenységük tároló fatermék gyártása. A piac igényeit figyelembe véve nem csupán szabvány és hagyományos raklapok gyártásával foglalkoznak, hanem rendelkeznek több saját termékcsaláddal is. A több mint 20 éves fennállásunk során a hazai és nemzetközi raklapgyártás világának egyik kiemelkedő szereplőjévé váltak.
Füzesgyarmati üzemükben Pikó Csaba ügyvezető irányításával 62 fő foglalkoztatását biztosítják, és a sikeres működésnek köszönhetően a város adóbevételéhez 2014 évben 12, 2 Millió forinttal járultak hozzá. Mindezek mellet rendszeresen támogatják a Füzesgyarmati civil szervezetek és ezen keresztül a város programjait is.
Tevékenységükkel hozzájárultak Füzesgyarmat Város fejlődéséhez, a munkalehetőségek bővítéséhez.

2014 Év honlapja Díj


Minőségi Díj 2014Ismét megmérettetett honlapunk, 2014-es évben a Magyar Marketing Szövetség újabb Minőségi Díjat ítélt honlapunknak az Év Honlapja 2014-es versenyben.

A zsűri az értékelésében a következőket mondta: "Ki gondolná azt, hogy lehet egy jó honlapot készíteni a raklapokról? A Golden Pallet oldal gazdái valószínűleg szimplán ezt a célt állították maguk elé és sikerült nekik. A Golden Pallet "visszatérő nyertes" az Év Honlapja versenyben, ezúttal a megújult oldaluk információgazdagsága, szép külseje alapján döntött úgy a zsűri, hogy idén minőségi díjban részesíti a honlapot."

2016- CHEP beszállítói bronz szakmai díj


A Golden Pallet Kft. az elmúlt bő 20 év kitartó munkájának eredményeként a hazai és nemzetközi raklappiac meghatározó szereplőjévé vált. Alázatos munkánk legújabb - és talán legértékesebb - visszaigazolása azon szakmai díj, mely a globális piac legnagyobb raklapbérleti rendszerét üzemeltető CHEP ítélt meg a Golden Pallet számára.

A CHEP évről évre értékeli a beszállítóit különféle tényezők alapján, a rangsort közel 50 gyártó egész pénzügyi év során végzett munkája alapján állítják föl, melyben a legfontosabb értékmérők a minőség, a kommunikáció, a pénzügyi működés, illetve az innováció.

Az európai raklapgyártók legjobbjai közt a Golden Pallet a 2016-os pénzügyi évben a harmadik helyet szerezte meg, mellyel a díj történetében az első nem nyugat-európai gyártóként végzett a dobogón ebben a nívós rangsorban. A díj értékét tovább növeli, hogy a Golden Pallett Kft. egyedüliként három különböző raklapmodellt is gyárt a CHEP számára, ami magas fokú komplexitásról tesz tanúbizonyságot.

Chep


Pallet catalogue 2017.


golen_pallet_raklap_katalogus_2016_en_3d_2.png We have created our pallet catalogue to make our customer’s life easier to be able to find the best pallet solution for them.

Wether we are talking about standard EUR, traditional, or other special solutions, you’ll find more information about our products and the connected services.

Download

10 points of view to choose pallets

10 points of view to choose palletIt’s not an easy job to choose a pallet: It depends on the goods to be transported on them, the design of the warehouse, direct environment, and the design of the transport vehicle also.

To be able to make the choice easier, for our customers we have made a collection of the most important criterias.

The collection can be downloaded for free.

Download