Díjaink

2011 Év honlapja DÍj


Nagy megtiszteltetés érte cégünket 2011-ben: a Magyar Marketing Szövetség Az Év Honlapja 2011 versenyben Minőségi Díjat ítélt honlapunknak.

Az értékelésben az esztétikus és szép design mellett a bizottság külön kiemelte, hogy honlapunk széleskörű és a felhasználók számára hasznos tartalmakból épül fel.
A Golden Pallet Kft. honlapja Az Év Honlapja 2011 versenyben, az Ipari web kategória legjobbjai közé került.

Év honlapja 2011


A zsűri tagjai a díj átadásakor kiemelték, hogy noha a raklapok világa a legtöbbek számára talán unalmasnak tűnhet, a Golden Pallet Kft. honlapja mégis azt bizonyítja, hogy az ipar ezen területéről is rengeteg hasznos információval szolgálhat a gyártó az ügyfelei számára.


„AZ ÉV VÁLLALKOZÁSA DÍJ”


Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 23/2014. (XII. 18.) önkormányzati rendeletével a település gazdasági életének vállalkozásai körében elért kimagasló teljesítmény vagy huzamosabb időn át folytatott kiemelkedő munkavégzés elismerésére megalapította „AZ ÉV VÁLLALKOZÁSA DÍJ”-at.

A rendelet alapján, akik olyan modern vagy hagyományos ipari, kereskedelmi, szolgáltatási tevékenységet folytatnak, amely a város gazdasági életében, a munkahelyteremtésben, a helyi adózásban, a lakosság ellátásában tartósan kiemelkedőnek és színvonalasnak minősül, - illetve jelentős eredményeket értek el a város fejlődését, szolgáltatásainak bővítését célzó vállalkozási tevékenységeikkel, - érdemessé válhatnak „AZ ÉV VÁLLALKOZÁSA DÍJ” elnyerésére.

Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő Testülete a 16/2015.(I. 29.) önkormányzati határozatával „AZ ÉV VÁLLALKOZÁSA DÍJ”-at adományozta a GOLDEN PALLET Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság részére.

Év vállalkozása 2014


A Kft. a jogelődöt is számítva közel 21 éve működik Füzesgyarmaton. Fő tevékenységük tároló fatermék gyártása. A piac igényeit figyelembe véve nem csupán szabvány és hagyományos raklapok gyártásával foglalkoznak, hanem rendelkeznek több saját termékcsaláddal is. A több mint 20 éves fennállásunk során a hazai és nemzetközi raklapgyártás világának egyik kiemelkedő szereplőjévé váltak.
Füzesgyarmati üzemükben Pikó Csaba ügyvezető irányításával 62 fő foglalkoztatását biztosítják, és a sikeres működésnek köszönhetően a város adóbevételéhez 2014 évben 12, 2 Millió forinttal járultak hozzá. Mindezek mellet rendszeresen támogatják a Füzesgyarmati civil szervezetek és ezen keresztül a város programjait is.
Tevékenységükkel hozzájárultak Füzesgyarmat Város fejlődéséhez, a munkalehetőségek bővítéséhez.

2014 Év honlapja Díj


Minőségi Díj 2014Ismét megmérettetett honlapunk, 2014-es évben a Magyar Marketing Szövetség újabb Minőségi Díjat ítélt honlapunknak az Év Honlapja 2014-es versenyben.

A zsűri az értékelésében a következőket mondta: "Ki gondolná azt, hogy lehet egy jó honlapot készíteni a raklapokról? A Golden Pallet oldal gazdái valószínűleg szimplán ezt a célt állították maguk elé és sikerült nekik. A Golden Pallet "visszatérő nyertes" az Év Honlapja versenyben, ezúttal a megújult oldaluk információgazdagsága, szép külseje alapján döntött úgy a zsűri, hogy idén minőségi díjban részesíti a honlapot."

2016- CHEP beszállítói bronz szakmai díj


A Golden Pallet Kft. az elmúlt bő 20 év kitartó munkájának eredményeként a hazai és nemzetközi raklappiac meghatározó szereplőjévé vált. Alázatos munkánk legújabb - és talán legértékesebb - visszaigazolása azon szakmai díj, mely a globális piac legnagyobb raklapbérleti rendszerét üzemeltető CHEP ítélt meg a Golden Pallet számára.

A CHEP évről évre értékeli a beszállítóit különféle tényezők alapján, a rangsort közel 50 gyártó egész pénzügyi év során végzett munkája alapján állítják föl, melyben a legfontosabb értékmérők a minőség, a kommunikáció, a pénzügyi működés, illetve az innováció.

Az európai raklapgyártók legjobbjai közt a Golden Pallet a 2016-os pénzügyi évben a harmadik helyet szerezte meg, mellyel a díj történetében az első nem nyugat-európai gyártóként végzett a dobogón ebben a nívós rangsorban. A díj értékét tovább növeli, hogy a Golden Pallett Kft. egyedüliként három különböző raklapmodellt is gyárt a CHEP számára, ami magas fokú komplexitásról tesz tanúbizonyságot.

Chep


Raklapkatalógus 2017.


golen_pallet_raklap_katalogus_2016_3d_2.png Raklap katalógusunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a számukra leginkább megfelelő raklap típus megtalálását.

Legyen szó akár szabvány EUR, hagyományos vagy teljesen egyedi raklap megoldásokról, katalógusunkból bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről és a hozzájuk kötött szolgáltatásainkról.

Letöltés

10 szempont a raklapválasztáshoz

10 szempont a raklapválasztáshozA megfelelő rakodólap kiválasztása nem könnyű feladat: függ a szállítandó terméktől, a raktár kialakításától, közvetlen környezetétől és a szállító eszköz sajátosságaitól is.

Ahhoz, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a választást, egy tanulmányba gyűjtöttük össze a raklapvásárlás legfontosabb szempontjait.

A tanulmány ingyenesen letölthető.

Letöltés