Gyakornoki Program pályakezdők támogatására


Az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával ismét fejleszthetjük cégünket, bővíthetjük infrastruktúránkat.

Kedvezményezett neve: Golden Pallet Kft.

Projekt címe: A Golden Pallet Kft. gyakornoki projektje.

Szerződött támogatási összeg: 7 727 930 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása: 3 fő gyakornok 9 hónapos foglalkoztatása, majd 4,5 hónapos tovább foglalkoztatása valósul meg, mellyel a közvetlen munkahely teremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben megszerzett szakképesítés hasznosulását segítjük elő. A projekt keretében megvalósul még az informatikai infrastruktúra fejlesztése, a következő eszközök beszerzésével: 3 db számítógép, 1 db nyomtató, 1 db ipari számítógép és NAS adattároló rendszer.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.08.15.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00985

Raklapkatalógus 2017.


golen_pallet_raklap_katalogus_2016_3d_2.png Raklap katalógusunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a számukra leginkább megfelelő raklap típus megtalálását.

Legyen szó akár szabvány EUR, hagyományos vagy teljesen egyedi raklap megoldásokról, katalógusunkból bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről és a hozzájuk kötött szolgáltatásainkról.

Letöltés

10 szempont a raklapválasztáshoz

10 szempont a raklapválasztáshozA megfelelő rakodólap kiválasztása nem könnyű feladat: függ a szállítandó terméktől, a raktár kialakításától, közvetlen környezetétől és a szállító eszköz sajátosságaitól is.

Ahhoz, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a választást, egy tanulmányba gyűjtöttük össze a raklapvásárlás legfontosabb szempontjait.

A tanulmány ingyenesen letölthető.

Letöltés