Referenciáink

"Pontosság, minőség, megbízhatóság és gyorsaság, talán ezekkel a szavakkal tudnám legfrappánsabban jellemezni a Golden Pallet Kft.-t"

Maléth Ádám, készáru-logisztikai vezető Dunapack Kft.

“ A Golden Pallettől mindig sikerül gyorsan és jó áron raklapot vásárolnom. Az egyedi megrendelésekre sem kell sokat várnom, az előre egyeztetett időponthoz még a legforgalmasabb szezonban is tartják magukat. Nagy segítséget jelent számomra az is, hogy a megrendelt raklapokat mindig nagyon jó minőségben és pontosan házhoz szállítják.”

Dobó László, ügyvezető Régió-Center Kft.

„ A 2012-es és 2013 -as évet tekintve, a Golden Pallet Kft., minőségi és mennyiségi igényeinknek maximálisan eleget tett. Gyorsan, pontosan és megbízhatóan szállítottak.”

Kékvölgyi Péter, Logisztika, Fejlesztési csoport ZF Hungária Kft.

Raklapkatalógus 2017.


golen_pallet_raklap_katalogus_2016_3d_2.png Raklap katalógusunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a számukra leginkább megfelelő raklap típus megtalálását.

Legyen szó akár szabvány EUR, hagyományos vagy teljesen egyedi raklap megoldásokról, katalógusunkból bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről és a hozzájuk kötött szolgáltatásainkról.

Letöltés

10 szempont a raklapválasztáshoz

10 szempont a raklapválasztáshozA megfelelő rakodólap kiválasztása nem könnyű feladat: függ a szállítandó terméktől, a raktár kialakításától, közvetlen környezetétől és a szállító eszköz sajátosságaitól is.

Ahhoz, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a választást, egy tanulmányba gyűjtöttük össze a raklapvásárlás legfontosabb szempontjait.

A tanulmány ingyenesen letölthető.

Letöltés