Referenciáink

„Egy komoly és egy jó minőséget gyártó cégnek mutatnám be Őket..."

Balla Lajos, Team Leader ALPINE Electronics Manufacturing of Europe

"Úgy ismertem meg a Golden Pallet Kft.-t, mint hozzáértő vezetéssel rendelkező céget, amely a hosszú távú és őszinte üzleti kapcsolatok kialakítására törekszik. A cég erősségeként könyvelhető el a vállalt határidő teljesítése és a zökkenőmentes kapcsolattartás. Emellett pedig a felmerülő minőségi problémák azonnali kezelése is."

Lukovics György, logisztikai vezető Guardian Orosháza Kft.

"A kiváló minőség és a kiváló logisztikai kiszolgálás miatt választottuk a Golden Pallet Kft.-t. Profi céget ismertem meg benne, átlagon felüli, kiváló minőségű termékekkel, igaz a konkurenciánál magasabb árral. Kapcsolatunk kiváló, elégedettek vagyunk és reményeink szerint - ha a kereskedelmi körülmények is adottak lesznek - kapcsolatunk stratégiai fontosságúvá is válhat."

Kasler Lóránd, sales manager SCA PACKAGING Románia

"Mi egy megbízható, pontos szállítási határidővel dolgozó céget kerestünk, és a Golden Pallett Kft-ben megtaláltuk ezt a partnert. Korrekt ügyintézés és kapcsolattartás jellemzi a céget."

Szűcs Anita, irodavezető ECO-CONSULT HUNGARY, Logisztikai Szolgáltató Kft., békéscsabai iroda

"Egy beszállító partnerünk ajánlotta számunkra a Golden Pallet Kft-t, akik az elsők között voltak ebben a régióban akik az előírt (szabvány szerinti) hőkezelést alkalmazták. Azt tapasztaltuk, hogy megbízhatóak és jó minőségben szállítanak. A szükséges okmányok mindig megérkeznek az áruval, nem tapasztalunk problémát (a visszaigazolásokat is mindig megkapjuk) és ez jelentősen megkönnyíti a napi munkánkat."

Vígh Viktória, beszerzés Claas Hungária Kft., Törökszentmiklós

"A Golden Pallet Kft. a nagyobb igényeket is rugalmasan és gyorsan megoldotta számunkra. Ha szükséges, kreatív, a csomagolási igényeknek megfelelő és jó minőségű termékeket állítanak elő. Megfelelő kapacitásuk van a gyártásra, elfogadhatóak az áraik, a szállítási határidőt betartják, az igényeinket rugalmasan teljesítik és kiemelném még kreativitásukat."

Grósz György, ügyvezető Grósz és Társai Kft.

"Elégedett vagyok a Golden Pallet Kft.-vel. Gyorsan és rugalmasan szállítanak, az ajánlatkérésekre hamar válaszolnak és a rendeléseket azonnal visszaigazolják."

Sípos Eszter, Kuka Robotics Hungária Ipari Kft.

"Meg vagyok elégedve az ügyfélkezeléssel, megrendeléseim visszaigazolásával valamint a kiszolgálással."

Nagyné Katalin, Linamar Hungary Nyrt.

"A Golden Pallet Kft. az egyik legkorrektebb cég, akikkel eddig együtt dolgoztam. Nem tudnék erősséget kiemelni, mert összességében mindennel elégedettek vagyunk. Talán a maximális segítőkészség, rugalmasság az, ami miatt jó a kapcsolatunk."

Kanizsa Ildikó, Bunge Zrt.

„A Golden Pallet Kft.-ben egy rugalmas , irányunkban mindig konstruktív partner tisztelhetünk .Visszaigazolásaik , szállításaik időben és pontosan történnek. Kiváló kapcsolattartás jellemzi a céget mind a gyártás , mind pedig a kiszolgálás területén.”

Kita Péter, raktár menedzser Pioneer Hi-Bred Zrt.

Raklapkatalógus 2017.


golen_pallet_raklap_katalogus_2016_3d_2.png Raklap katalógusunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a számukra leginkább megfelelő raklap típus megtalálását.

Legyen szó akár szabvány EUR, hagyományos vagy teljesen egyedi raklap megoldásokról, katalógusunkból bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről és a hozzájuk kötött szolgáltatásainkról.

Letöltés

10 szempont a raklapválasztáshoz

10 szempont a raklapválasztáshozA megfelelő rakodólap kiválasztása nem könnyű feladat: függ a szállítandó terméktől, a raktár kialakításától, közvetlen környezetétől és a szállító eszköz sajátosságaitól is.

Ahhoz, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a választást, egy tanulmányba gyűjtöttük össze a raklapvásárlás legfontosabb szempontjait.

A tanulmány ingyenesen letölthető.

Letöltés