Raklapgyártás Uniós támogatással

Az Európai Unió támogatásával lehetőségünk nyílik szállítási és informatikai szolgáltatásaink fejlesztésére. Mindezzel ügyfeleink munkáját is megkönnyítjük. Kíváncsi hogyan?

Minőségi javulás a Golden Palletnél!


Idén újabb lépcsőfokot léphettünk meg az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával: fejlesztettük anyagmozgatási és informatikai rendszereinket.

Mindez mit jelent a gyakorlatban?


  • Gyorsabb szállítás: Legújabb targoncáinkon nagyobb biztonságban tudhatjuk raklapjainkat, így könnyebben és gyorsabban szállíthatjuk azokat megrendelõink számára.
  • Kevesebb rakodási idõ: A rakodási idõ lerövidül és kiszámíthatóvá válik, ezzel is segítve a minõségi raklapgyártást.
  • Nagyobb gyártási kapacitás: A gyorsabb anyagmozgatás által megnövekedett gyártási kapacitásunk is, így a jövõben egyre több Golden Pallet raklap elõállítására és szállítására lesz lehetõségünk.
  • Pontos határidõ továbbra is: Mindennek köszönhetõen cégünk a vállalt határidõket a jövõben is biztonsággal betartja.


És ez még nem minden!

Követhetõ megrendelés: Informatikai eszközeink fejlesztésével a közeljövõben lehetõségünk nyílik egy olyan rendszer kidolgozására is, melynek segítségével ügyfeleink nyomon követhetik újdonsült raklapjaik útját a megrendeléstõl a szállításig.

Ezáltal a Golden Pallet Kft. az Európai Regionális Alap által nyújtott 7.915.891 Ft összegû támogatás 100%-át ügyfelei igényeinek minél magasabb szintû kielégítésére fordíthatja.

umf_logo.png
eu_logo.png
www.nfu.hu http://ec.europa.eu/index_hu.htm


MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 8.

GOLDEN PALLET Kft. eszközbeszerzése és információs technológia fejlesztése

A Golden Pallet Kft-nél (5525 Füzesgyarmat, Vásártér utca 3 sz.) az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával eszközbeszerzés és információs technológia fejlesztése valósult meg 7.915.891 Ft, azaz hétmillió-kilencszáztizenötezer-nyolcszázkilencvenegy forint támogatás segítségével.


További írásaink »

Raklapkatalógus 2017.


golen_pallet_raklap_katalogus_2016_3d_2.png Raklap katalógusunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a számukra leginkább megfelelő raklap típus megtalálását.

Legyen szó akár szabvány EUR, hagyományos vagy teljesen egyedi raklap megoldásokról, katalógusunkból bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről és a hozzájuk kötött szolgáltatásainkról.

Letöltés

10 szempont a raklapválasztáshoz

10 szempont a raklapválasztáshozA megfelelő rakodólap kiválasztása nem könnyű feladat: függ a szállítandó terméktől, a raktár kialakításától, közvetlen környezetétől és a szállító eszköz sajátosságaitól is.

Ahhoz, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a választást, egy tanulmányba gyűjtöttük össze a raklapvásárlás legfontosabb szempontjait.

A tanulmány ingyenesen letölthető.

Letöltés